Політика приватності та захист даних

Підписанням цієї згоди, Власник персональних даних, надає свою згоду/дозвіл на збір та обробку персональних даних. Підписання здійснюється шляхом оформлення Замовлення на Сайті Rutashik.com Збір та обробка включає збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення,використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених даних, а саме: прізвища, ім’я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, ідентифікаційного номера, місця фактичного проживання, місця проживання за державною реєстрацією, даних паспорта (номер, серія, ким і коли виданий), – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд Продавця. Дане положення діє без обмеження терміну дії.

– Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

– Власником наданих Користувачем(Покупцем) персональних даних є ФОП Бушинська Л.С.  Місцезнаходження:м.Київ, вул. Архітектора Городецького,4А. База персональних даних «Контрагенти» знаходиться за адресою:м.Київ, вул. Архітектора Городецького,4А.

– Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні; на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.